Prijs zonneboilers

De prijs van een zonneboiler kan onderling nogal uiteen lopen, dit ligt aan het merk van een zonneboiler. Ook de installatie van een zonneboiler hoort tot de kosten van een zonneboiler. U komt ook in aanmerking voor een zonneboiler premie als u een zonneboiler aanschaft. De prijzen van zonneboilers worden dus bepaald door verschillende factoren. 

Zonneboiler premie

Wat betreft de zonneboiler premie is er wat veranderd voor het jaar 2013. Het maximale bedrag van de premie is voor 2013 bijvoorbeeld omlaag gegaan. De zonneboiler premie is van € 4.125 in 2012 omlaag gegaan naar een maximum bedrag van € 2.750 in 2013.

U krijgt of het maximum bedrag van € 2.750 , of een zonneboiler premie van maximaal 50% van het factuur bedrag (het ligt eraan hoe hoog het factuurbedrag is). Om voor een zonneboiler premie in aanmerking te komen moet de zonneboiler voldoen aan het Europese Solar Keymark. 

De voordelen van een zonneboiler

Er zijn nog steeds grote voordelen om toch over te gaan op de aanschaf van zonneboilers. De zonneboiler premie is hier een voorbeeld van. De zonneboiler premie is weliswaar minder geworden, maar draagt altijd nog bij aan de kosten vermindering bij de aanschaf van een zonneboiler. Denk bijvoorbeeld eens aan een lagere energiefactuur. Vaak kunt u zelfs de vaatwasser en de wasmachine aansluiten op een zonneboilersysteem.

Vergelijk, gratis en vrijblijvend, offertes van zonneboilers

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Heeft u zonnepanelen op het dak?*
Bericht
   
 Deel deze pagina: